Boek nu

Ervaar de echte barbiers passie

wees verbluft

– with our skilled gentlemen barbers –

Veel van onze gasten beschrijven een bezoek aan ons huis als een onvergeetelijke ervaring. House of Barbaard brengt de barber tradities uit Amsterdam zoals die tijdens de jaren 30. Wij hebben er onze eigen draai aan gegeven, de Barbaard Attitude, dit is ook wat onze shop zo uniek maakt. Onze barbershop is alleen voor mannen, met locaties in Hanoi en Saigon. Wij bieden u de barber services van de hoogste plank en verkopen ondermeer grooming producten, sigaren en dranken.

Ons team van ervaren heren is opgeleid door onze master barbers tot een Europees niveau van professionaliteit en skill. Met onze speak-easy maar classy attitudes zal jou bezoek aan ons huis geen saaie worden. We haasten nooit en nemen de tijd zodat we er samen voor kunnen zorgen dat u ons huis tevreden verlaat. Om een service zonder zorgen te kunnen garanderen bieden wij u een gratis drankje en fingerfood snacks tijdens uw barber service.

Na uw knipbeurt kunt u kiezen voor een traditionele hot towel shave (scheerbeurt) of kom even relaxen in onze loungebar. In Saigon zijn ook vrouwen van harte welkom in onze bar. In onze lounge zult u de beste whiskies, bieren en ander soort dranken aantreffen, van deze kunt genieten in in combinatie met onze swingy up-tempo tunes. De perfecte locatie om even van het drukke stads-leven te ontsnappen!

Boek online

And be guaranteed a spot with your favorite barber