Lounge Bar

Een vestiging door Gentlemen with Attitude

de plek om even bij te komen

– feel like you are in the roaring twenties –

Na een succesvol eerste jaar in Hanoi, ons nieuwe huis in Saigon verdiende iets extra speciaals. We wisten ook dat er hoge verwachtingen te vervullen vielen. Sinds de opening van Hanoi vroegen meer en meer heren ons om langs te komen voor meer dan alleen een knip- of scheerbeurt. We kregen ook regelmatig vragen die opgewekt werden door het diepste verlanger van hun dames; een drankje in het huis mogen drinken. Wij hebben dit verlangen kunnen vervullen met de opening van House of Barbaard in Ho Chi Minh Stad. Het man only concept geld nogsteeds, net zoals in Hanoi, maar alleen in de barbershop. Vrouwen en mannen zijn beiden welkom in onze gloed nieuwe lounge. De lounge is de nieuwe hotspot in Saigon, onze goed getrainde bartenders zullen al u alles vertellen over de beste whiskies, andere spraakwaters, cigaren en overheerlijke fingerfood (wij hebben ook bitterballen). Als de Great Gatsby een favourite lounge bar in Saigon zou hebben, dan zou dat zeker House of Barbaard zijn. Voor degene die in het noorden van Vietnam wonen, wees gerust, wij vergetun u zeker niet.

Ons Menu

Ons menu is zorgvuldig samen gesteld, en u zult altijd waar voor uw geld krijgen: Smaak, Qualiteit en Quantiteit. De mix van locale en geimporteerde dranken maakt voor een van de beste drank menus in Saigon. Het kan welleens lastig worden om te kiezen, daarom staan onze bartneders altijd klaar om u van persoonlijk advies te zien.

wij presenteren u

Onze Promoties

Haal uw voordeel en deel de House of Barbaard ervaring.

Get ready for the weekend

Wie houd er nou niet van het weekend? Daarom speciaal voor alle weekend lovers de “Get Ready For The Weekend” promotie.

Elke Maandag – Gents Day

Heren, Gentlemen, Mannen, verdienen ook een speciale dag in de week. Bij House of Barbaard is die dag maandag van openings- tot sluitingstijd.

De beste selectie

Craft Bier

Het beste bier uit Nederland en Belgie.

Onze liefde voor bier zuist door ons bloed. Geboren en getogen in Nederland zijn wij opgegroeid met bier. In onze lounge bieden wij een aantal van de beste bieren van Nederlands en Belgische bodem aan. Ons assortiment bestaat uit een verschillende pislners, blond, donker, IPAs en tarwe bieren. Fun fact: het idee voor House of Barbaard kwam tot leven toen Tom en Guido bier aan het drinken waren bij hun favoriete brouwer in hun geboorte stad.

Geniet van de historie van

Sigaren

Afkomstig van de Europese sigaren hoofdstad.

Het kan niet beter worden dan relaxen in onze jaren 30 bar genietend van een sigaar. Heren en sigaren zijn goede vrienden zoals barbiers en scharen dat ook zijn. Onze getrainde bartenders weten de karakteristieken eigenschappen van elke sigaar in assortiment en kunnen u adviseren welke drank het best gepaird gaat met uw sigaar keuze, en vice-versa. Maak u geen zorgen, ons lucht filter systeem zorgt ervoor dat de lucht firs en adembaar blijft, ook voor de niet rokers onder ons.

Hier vind u de beste

Whiskies

Hebben we het niet in huis? Dan zorgen wij dat we het de volgende keer wel hebben.

Wij houden van onze whiskies, en dat is iets wat u meteen zult merken tijdens het bezoeken van onze loungebar. Het maakt niet uit of u een ervaren of onervaren whiskie drinker bent, onze bartenders geven u altijd het beste advies. We bedien meer dan 15 verschillende whiskies aan, afkomstig van over de hele wereld. Uiteraard uit Schotland, Ierland, Amerika maar ook Japan, Taiwan en andere Zuid Oost Azische landen. Als u opzoek bent naar een speciaal soort whisky, laat het ons weten en wij gaan voor u opzoek. En vergeet niet, whiskies gaan het best samen met een van onze huis sigaren.

Kom en speel onze

Bord Spellen

Verminder uw stress en test uw vaardigheden.

Bordspellen zijn niet alleen leuk om te spelen, maar helpen ook bij het verminderen van stress en kunnen een goede bron van kennis zijn. Bord spellen zijn over de hele wereld te vinden en spelen een belangrijke rol in het verbinden van heren, soms veroorzaakt een bordspel de meest interessante geschprekken. Wij hebben een groot assortiment bordspellen samen gesteld die gespeeld kunnen worden in de loungebar in Saigon. Spellen die u kunt verwachten zijn; Schaak, Monopoly, Kolonisten van Katan en meer. Naast bordspellen hebben wij ook een selectie kaartspellen zoals Exploding Kittens, Cards Against Humanity en What Do You Meme. Het spelen van onze spellen is gratis zolang u een drankje besteld, veel plezier!

Probeer onze huisgemaakte

Bitterballen

Warm en knapperig zoals die van moeders.

Bitterballen, de favourite snack van elke Nederlander, perfect in combinatie met elke drank. De heren van ons huis zijn grote fans van bitterballen, daarom hebben wij deze speciaal, in huis, voor u gemaakt. Perfect voor de reiziger, of expat die al een tijdje van huis is!